02 mai 2016

Tervisenädal

 Tervisenädal  (25.- 29. aprill).

Tervise nädal „Teeme südamele pai!“ on läbi saanud. Kõik tegevused said tehtud, mida plaanisime ja tagasiside lastelt oli väga positiivne.

Tahtsime tänada kõiki õpetajaid, kes meie väikeses projektis leidsid aega ja osalesid. Eriti suur tänu Sergeile, kes hommikuti lapsi ergutas oma  virgutusvõimlemisega.  Käis lastega võistlustel ja osales kõigil tervise nädalal seotud üritustel.



1. klassi õpetajad Klaire, Maarja ja Daisy meisterdasid oma lastega tervisliku toitumise kohta erinevaid plakateid, mis kaunistavad söökla juures olevat seina.


2.klassid tegid koostööd arstiga. Mõõtsid, kaalusid ja said teada oma inimese kehaga seotuid parameetreid ning meisterdasid tervisliku  toitumise kohta ka voldiku.

3. klasside õpetajad Riina, Maret ja Rita  lahendasid koos lastega osavalt taldrikureegliga seonduvaid ülesandeid. Lapsed joonistasid ning meisterdasid väga vahvaid asju. Pildid on üleval meie kodunduse klassis ja saavad ka üles pandud sööklasse.

Suur tänu  Piret Laanesaarele, kes oma lastega väikestele õpetas mõne uue mängu, mida vahetunnis saab mängida. Samuti tegid Piret, Daisy ja Kirsi ka tervislikke salateid kodunduse tunnis.

Pallidel istumine osutus, aga väga popullaarseks ja otsustasime, et sellega jätkame kuni veerandi lõpuni.

Ja õpetajad -veel ootame kõiki liituma endomondosse „MK õpetajate Sammusõda“ (tõmba telfoni endale äpp-endomondo). See on vahva ettevõtmine igaks päevaks ja mis kõige toredam saad natuke ka teistega
võrrelda/võsitelda! Seega motivatsiooni puudust ei teki.

Liigume rohkem ja teeme ikka terve aasta oma südamele pai!!

Suur tänu veelkord kõigile väikestele ja suurtele!



Tervisemeeskond.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar