04 detsember 2017

Olümpiaadid ja ainevõistlused

Loodusteaduste olümpiaadi piirkonnavoorus 11. novembril  osales  12 õpilast 7.- ja 8. klassist. Parimad tulemused saavutasid Aneta Ponetajev 67,5 punkti; Bianka Saadre 54 punkti ja Alondra Poldov 51,75 punkti. Anetal jäi napilt puudu vabariiklikule olümpiaadile kvalifitseerumisest. Õpilasi juhendasid õp Mart Kuurme ja Auli Relve.

Inglise keele ainevõistlusel osales 7. detsembril 7. klasside meeskond, kuhu kuulusid Krista Kuus ja Riki Liir. 36 osalenud Tallinna kooli seas sasvutati tubli 9.-10. koht. Õpilasi juhendas õp Jaanika Aru.

Matemaatika olümpiaadi koolivoorus  osales 30. novembril 8 õpilast 7. klassidest, 10 õpilast 8. klassist ja 5 õpilast 9. klassist. 7. klasside parim oli Oliver Mets 15 punktiga (õp Piret Noor); 8. klasside parimad Aneta Ponetajev (30 p), Alo Valner (29 p) ja Noa Lappalainen (25 p). Kõik kolm 8. klassi õpilast kutsuti osalema Tallinna piirkonnavooru. 9. klassi parim oli Oskar Rohtla 18. punktiga. 8. ja 9. klasside õpilasi juhendas õp Mart Kuurme.

Matemaatikas Merivälja Kool edukuselt kolmandal kohal Tallinnas.
Matemaatika olümpiaadi koolivooru tulemused on väljas, mis on meie kooli jaoks lausa suurepärased: kolm õpilast sai edasi piirkonnavooru.

See tähendab, et eestikeelsetest Tallinna koolidest on Merivälja Kool Reaalkooli  ja GAGi järel edukuselt kolmas. Suur tänu õpetaja Mart Kuurmele, kes on lastega  supertööd teinud!

See on suurepärane jõulukink kogu koolile. Jääme ootama füüsikaolümpiaadi tulemusi, mis selguvad 5. jaanuaril. Merivälja Kooli õpilased osalesid lisaks olümpiaadidele ka füüsika lahtisel võistlusel ja füüsikavõistlusel "Kajakas".

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar