07 veebruar 2016

7. klassi esindus osales Teaduslahingus

Reedel, 29. jaanuaril osales 7. klassi esindus koosseisus Jürgen Niinemaa, Uku Kõressaar ja Tali Kletter Teaduslahingu Tallinna eelvoorus. Tegemist on teist aastat järjest toimuva 7.-9. klasside õpilaste teadusvõistlusega. Meie koolis on seitsmendikud kõige vanemad. Esialgu võttiski meie võistkonna kõhedaks asjaolu, et võistlusel oldi kõige nooremad. Küll aga on järgmisel aastal meie võistkonnal šanssi paremale kohale, sest omandati häid kogemusi. Tulemus, kus 21. Koolile kaotati vaid punktiga, polegi kõige noorematele osalejatele kehvakene. Möödunud aasta kooli teaduspäevadest tuli meelde maasikast DNA eraldamine, järgmisel nädalal toimuvad järjekordsed Merivälja Kooli teaduspäevad toovad taas uusi kogemusi.
Korralduskomitee info:
Teaduslahingu eelvoorud on selleks aastaks peetud. Nädala jooksul osales üle Eesti 500 õpilast! Loodame, et ülesanded pakkusid piisavalt põnevust. Aitäh teile kaasa löömast!

Palju õnne 16-le võistkonnale, kellega kohtume juba 15. aprillil Tartus. Teiega võtan peagi eraldi ühendust! Vaadake tulemusi siit: http://teaduslahing.emu.ee/et/teaduslahing/tulemused/

Laadisime kõik ülesanded üles Elus teaduse kodulehele, kus need on ühes failis ja kergesti prinditavad. Lisaks on teises failis protokollid, kus toodud ka mõned lisaküsimused arutlemiseks. Loodan, et saate ülesandeid ka koolitundides kasutada.
Materjalid leiab siit: http://elusteadus.com/teaduslahing/
Täiendatud vastuste faili lisame nädala lõpus.

Tegime maakondades ka rohkesti pilte ja täna hakkavad need eelvoorude kaupa tekkima Teaduslahingu kodulehele http://teaduslahing.emu.ee/et/galerii/

Jooksvat infot leiab nagu ikka ka Facebookist: https://www.facebook.com/teaduslahing/

Pidage meeles, et 15. aprillil ootame Tartusse teid kõiki! Kaasa saab lüüa terve päev kestvates teaduse populariseerijate õpitubades ja oodata on ka põnevaid ettekandeid. Märkige kuupäev kalendrisse ja tulge kogu kooliperega.

Tervitades

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar