04 juuni 2015

3.c korraldas kohviku

3.c klassi õpilased valmistusid juba mitu nädalat enne 1.juunit ette selleks, et kutsuda oma pered kohvikusse.

Lapsed jagunesid 4 rühma. Iga rühm vastutas  ettevalmistuse eest  ühes kindlas valdkonnas (kutsed, eeskava kokkupanek, mängud/tegevused, menüü), mille nad said ise valida.

Kui esmaspäeva õhtul lõpuks vanemad ja õed-vennad saabusid koolimajja, siis ootusärevus oli 3.c õpilastel juba väga suur, sest see oli esimene ühine üritus, mille korraldamise eest vastutati täitsa ise ja kus õpetaja ainult veidi aitas mõtteid koondada.

Õhtu algas sellega, et kõik lapsed, kes soovisid, said esineda eraldi (mängiti klaverit, viiulit ja kitarri, loeti luuletust) ja lõpetuseks lauldi üheskoos ka 3 laulu. Eeskava lõpetuseks  vaadati üheskoos videoid ja fotosid sellest õppeaastast.

Seejärel asusid 3.c õpilased ettekandjate ja kelnerite rolli. Kõik lapsed panid hoolsalt kirja, mida kliendid soovivad, et neile kiiresti kõik vajalik lauale tuua. Laste suureks üllatuseks oli ettekandja töö väga raske. Lapsed kurtsid, et kliendid ütlevad nii kiiresti oma soovid, et neid ei jõuagi kirja panna,; tellitakse liiga palju ja kõike korraga ei saagi lauda viia; nii palju peab arvutama, et teada saada, kui palju arve on jne jne.

Kui kõhud olid klientidel ja ka ettekandjatel täis, siis korraldati viktoriin. Selgus, et kõik laudkonnad on nii tublid, et said maksimum punktid. Seega pidi korraldama mitu vooru lisaküsimustega, kuid ka sellisel juhul võitjat ei selgunud. Nii said auhinnaks kommi süüa kõik osalejad.

Õhtu lõppes sellega, et kuulutati välja lugemisralli ja spordipäeva võitjad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar