21 märts 2018

Ainevõistlustel tunnustatud Merivälja Kooli õpilased

20. märtsil, kevade alguse päeval, olid Õpetajate Majja kutsutud Tallinna koolide 5.- ja 6. klasside õpilased, keda on tunnustatud emakeele ja matemaatika ainevõistlustel.
Kutse said 5A klassi õpilane Johanna Tomasdottir ja eesti keele õpetaja Seoriin Jõgise ning 6A klassi õpilane Katarina Kuningas, kelle eesti keele õpetaja on Kirsi Kullerkupp.
Emakeele ainevõistlusel osales 101 Tallinna koolide õpilast, meie õpilased rõõmustasid eripreemiate üle. Ainevõistlus  oli jutuvõistlus teemal "Minu esimene...." Meie tüdrukud olid kirjutanud südamlikud lood oma esimesest koolikotist  ja tunnetest esimest korda Eestisse tulles. Vanalinna Hariduskolleegiumi 8. klassi õpilased olid koostanud väga kauni  muusikalis-sõnalise kava, kus kanti ette ka võidupreemiad toonud jutud. Tegemist oli lausa teatrietendusega!
Lisaks emakeele ainevõistlusele tunnustati ka 5. ja 6. klasside matemaatikaolümpiaadil osalenuid. Kuigi esikümnesse meie õpilasi ei mahtunud, siis võime olla väga uhked, et Tallinnas, kus elab kolmandik Eesti elanikkonnast, on 6. klasside osas matemaatikaoskustes 13. kohal 6A klassi õpilane Karl Oskar Uibokant ja 22. kohal Paul Aleksander Pohla, 5. klasside matemaatikutest on 5C klassi õpilane Anee Lillo Tallinnas 28. kohal ja Roderik Gross 39. kohal.
Suur tänu kõikidele headele õpilastele ja neid juhendanud õpetajatele!
Maiu Plumer

Foto: Johanna ja Kristina Õpetajate Majas auhindadega

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar