22 detsember 2017

Roheringi ja Kosmoseklubi tegemised esimesel poolaastal

Septembri keskel avasime ESF Teeme+ projekti toel Merivälja Koolis neli uut huviringi: kaks rühma Kosmoseklubi ja kas Roheringi. Tore, et palju aktiivseid ja huvilisi lapsi tuli ringidesse 4., 5. ja 6. klassidest.
Kosmoseklubi juhendavad Mario Mars Tallinna Tähetornist ja Mart Vihmand. Õp Marioga käidi tutvumas Tallinna Tähetorniga ja Nõmme Gümnaasiumi planetaariumiga, koolis tehti tutvust astronoomia kui teadusega ja meisterdati tähekaarte. Õp Mart Vihmandiga alustati elektrotehnikaga ja lastel valmisid tähtkujude kujulised led-lampidega taevakaardid. Enne jõule sai igaüks oma tuppa tähistaeva üles riputada.



 
Roheringi juhendab õpetaja Auli Relve. Jällegi olid aktiivsemad 4. klasside lapsed, kes sügis-talvisel perioodil uurisid lähemalt loomariiki. Väga tore oli Roheringi väljasõit 21. detsembril Elistvere loomaparki. Karu Karoliina asutas magama, ilves jälgis tähelepanelikult külastajaid, muskusveised, metskitsed, jänesed ja rebased silkasid ringi. Väikeses näriliste majas sai näha loomi, keda peamiselt tunneme lemmikloomadena,

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar