05 oktoober 2017

Õpetajate päev, 5. oktoober

Head õpetajate päeva!

Õpetajate päeva tähistatakse riigiti erinevatel päevadel, Eestis on selleks 5. oktoober.
Merivälja Koolis peeti õpetajate päeva just sellel õigel päeval. Sellel päeval märgatakse õpetajaid – kingitakse lilli ja tunnustatakse. On ju õpetaja elukutse üks vastutusrikkamaid ja vanemaid. Sellel aastal korraldas õpetajate päeva kooli õpilasomavalitsus. Õpetajad kogunesid muusikaklassi, õpilasesinduse president Markus Erik Torpel tervitas õpetajaid, öeldes, „meil  (õpilastel) on väga vedanud, sest meie koolis õpetavad  lapsi rõõmsad ja särasilmsed õpetajad“.  Järgnevalt  üllatati õpetajaid  väikese „tunnikontrolliga“ ning iga õpetaja sai endale ka tänukirja. Homme, 6. oktoobril, on õpetajad ka ise õppimas ja koolitunnid kestavad kuni 11.55.


Klassides tähistati samuti õpetajate päeva. 5c klassi lapsed ja lapsevanemad üllatasid õpetaja Maretit hommikupudru valmistamisega.



TALLINNA LINN TUNNUSTAS  5. OKTOOBRIL RAEKOJAS TALLINNA AASTA ÕPETAJAID JA HARIDUSJUHTE : 

Tallinna aasta õpetaja 2017: Inge Ülle Jõeleht (Tallinna Rännaku Lasteaed), ....... Maiki Saaring (Merivälja Kool), ........
  • Tallinna aasta haridusjuht 2017: Alvina Maasik (Tallinna Arbu Lasteaed), Maiu Plumer (Merivälja Põhikool), Izabella Riitsaar (Tallinna Pae Gümnaasium), Tiina Tiit (Pelgulinna Gümnaasium), Natalja Vergun (Tallinna Mustamäe Reaalgümnaasium) ja Egle Viilma (Tallinna Toomkool).
vt: http://www.tallinn.ee/est/haridus/Uudis-Tallinn-tunnustab-opetajate-paeval-101-parimat-opetajat?&filter_otsing_uudis_rubriik_id=100


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar