24 september 2017

22. septembril toimus spordipäev

Reedel toimus sügisene spordipäev. Päevaga alustasid 3.-5. klasside õpilased, kes võtsid mõõtu pendelteatejooksus, köieveos ja murdmaateatejooksus. Sportima asudes ei tundunud hommikune vihm ja tuul enam nii kõledad. Tulemused üleval ujula vastas stendil!


   



1.-2. klasside spordipäev toimus seekord võimlas. Korraliku soojenduse järgi joosti pendelteatejooks, võisteldi erinevates teatevõistlustes ja köieveos. 

























Kella 12 ajal kui alustasid 6.-9. klasside õpilased, säras päike ja sai taas õues nautida sügise algust. Seni kuni koguneti ühisvõimlemisele, esitas füüsika õpetaja Mart Kuurme 7.klassi poistele lõuatõmbamise väljakutse. Küsimuse peale palju poisid lõuga jaksavad tõmmata, alustas õpetaja sooritust: 13 lõuatõmmet!! 7B õpilane Ron võttis väljakutse vastu ja suutis vastata vähemalt samaga. Õnneks ei jäänud noorem generatsioon häbisse. 


Suuremad õpilased võistlesid samuti pendelteatejooksus, köieveos ja murdmaateatejooksus.





Suur rõõm oli vaadata, et staadionil köieveo ajal ja pargis murdmaajooksul elasid õpilased ja õpetajad oma klassile kogu hingest kaasa ja lausa ergutades kaasa jooksid. Läbi spordi on suurepärane võimalus ühtekuuluvustunnet suurendada!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar