23 jaanuar 2017

Stiilinädal

Stiilinädalal osalejad



 23.-27. jaanuarini toimusid koolis stiilipäevad. Igal päeval erinev riietumisstiil terve nädala jooksul! 
 
Nagu eelmistel kordadel, nii ka nüüd, valisid stiili 6. klassi õpilased. Samuti otsustavad 6. klassi õpilased, kes  nende arvates on  stiilselt kõige leidlikumad ja huvitavamad ning väärivad  auhinda.

Esmaspäeval, 23. jaanuaril – Retro stiil
See stiil kujutab endast riietust, mida kanti sinu vanemate või vanavanemate ajal. Kui sinu enda riidekapis pole vastavat stiili, küsi vanematelt, järsku  oleks neil sulle midagi sobilikku selleks päevaks laenata.














Teisipäeval, 24. jaanuaril – Tsirkus

Sel päeval võid olla kloun või akrobaat, lõvitaltsutaja või köielkõndija. Sobib ka, kui kehastud mõneks dresseeritud loomaks. Võid olla ka mustkunstnik ja näidata mõnd huvitavat või naljakat trikki, mida oskad.












Neljapäeval, 26. jaanuaril –  Muutumine minu parimaks sõbraks

Sellel päeval on riietumine lihtne. Kui sul on hea sõber, siis püüa välja näha nagu tema - tee samasugune soeng, riietu nii nagu sinu sõber, käitu nii, nagu sinu sõber. Ühesõnaga, jäljenda oma sõpra, nii nagu sina teda tunned. Kokkuleppel sõbraga võid ka tema riideid laenutada.








 
Reede, 27. jaanuaril –  Tegelane muinasjutust, multikast või raamatust.

Võid  riietuda  printsiks või printsessiks. Olla Buratino, Karlsson, Pipi, Superman, Mikihiir,  Garfield, Donald Duck või hoopis…
Vali endale meelepärane kangelane, riietu vastavalt ja ole samasugune nagu sinu kangelane.







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar