04 aprill 2016

Kooli malevõistkond on Tallinna neljas… gümnaasiumiastmes!

Merivälja kooli malevõistkond (Mathias ja Karl Uibokant, Paul Pohla, Kristiina Liiv ja alagrupiturniiril Ralf Rebane) saavutas 30. märtsil toimunud Tallinna koolinoorte võistkondlike meistrivõistluste finaalturniiril 10 tugevama Tallinna kooli vahel selle „kõige halvema“ ehk 4. koha. Medalivõidust jäi seekord lahutama 1,5 punkti. Meie noored olid kuni viimase vooruni medalikonkurentsis, kuid veidi ebaõnnestunud viimase vooru matš III kohale tulnud  GAGi võistkonnaga (I laual Eesti naiste esinumber Mai Narva), milles ainsa punkti tõi Kristiina, jättis meie võistkonna seekord napilt 4-ndaks. Samas tuleb siinkohal meelde tuletada, et meie noored mängisid seekord gümnaasiumiastme võistkondadega ja alles paar aastat tagasi kutsuti neid sellel võistlusel „pisikesteks“, sest nad olid võrreldes teistega kasvult tõesti silmanähtavalt väiksemad.
Meie noored võitsid kindlalt 4:0 Vanalinna Hariduskolleegiumi, 21. kooli ja Tehnikagümnaasiumi võistkondi ja 3:1 Mustamäe Haridusgümnaasiumi. 2:2 viiki mängiti Läänemere Gümnaasiumi ja Tallinna Humanitaargümnaasiumi võistkonnaga. Kaotus tuli lisaks GAGilt vastu võtta veel turniiri kindlalt võitnud Reaalkooli ja II koha saanud Tõnismäe Reaalgümnaasiumi võistkonnalt.
Väga kindlalt mängis seekord Kristiina Liiv, kes tõi tütarlaste laual kokku 9-st võimalikust 8 punkti. Samas olid tublid ka kõik meie poisid, sest vastased olid kõike muud kui nõrgad. Mathias Uibokant tõi kõige raskemal I laual 4,5 punkti ja Karl Uibokant kolmandal laual 5,5 punkti üheksast. Väga tubli oli Paul Pohla, kes pidi Ralfi asendajana finaalturniiril teisel laual rinda pistma endast 7-8 aastat vanemate vastastega ja kogus sellele vaatamata 3 punkti 7-st.

Aprillis ja mais ootavad meie noori ees mitmete vanuseklasside Eesti noorte meistrivõistlused tavamales, mis on ka valikturniiriks selle aasta noorte EM ja MM võistlustele. Hoiame siin neile pöialt ja loodame, et ka see aasta on põhjust noormaletajaid ja nende treenereid õnnitleda mitmete medalivõitude puhul! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar