20 aprill 2015

Südamenädal Merivälja Koolis


Aprilli lõpus 20.-24.aprillini tähistati mitmel pool Eestis juba traditsiooniks saanud südamenädalat. Ka meie koolis toimus sel nädalal nii tundides kui ka tunnitöö väliselt südamenädala tegevusi.
Esmaspäeval käisid Merivälja Koolis külas Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli õenduse üliõpilased, kes viisid läbi tervisemõõtmisi ja rääkisid erinevatel terviseteemadel. Soovijad said lasta mõõta oma vererõhku, rasvaprotsenti ja vööümbermõõtu. 5. ja 6. Klassidele andis huvitava alkoholiteemalise loengu Eesti Karskusliidu esimees Lauri Beekmann.
Vererõhu mõõtmine


Alkoholiteemaline loeng

Kolmapäeval esinesid vahetunni ajal meie kooli õpilased, MyDance showtantsugruppi tantsijad meeleoluka tantsukavaga. Pärast tunde toimus õpetajatele kepikõnni näidistreening Rene Meimeri juhendamisel.
MyDance showtantsugrupp

Kõikidel soovijatel oli võimalus osa võtta terviseviktoriinist. Kõigi õigesti vastanute vahel loositi välja väike tervislik auhind, mille võitis 4.b klassi õpilane Mariela.
Kehalises kasvatuses selgitati välja Merivälja Kooli kõhulihaste meistrid. Parimad olid:
3a Andre 27, Paul 27, Lisette 22.
3b Silver 26, Iiris 25
3c Ekke 22, Glen 22, Alexandra 28
4a Ralf 26, Anette Kampus 25
4b Martin 23, Indrek 23 Kertu 24
4c Kaspar 26, Glooria 26
5a Georg 26, Iris 22
5b Kevin, Britta 26
6.klass Kristjan, Sirle 28

Tundides toimus muudki põnevat. Mängiti toitumise- ja liikumiseteemalisi lauamänge ja joonistati taldrikureegliga lauakatteid.
Suur aitäh külalistele, esinejatele ja õpetajatele, kes aitasid südamenädalat läbi viia. Suur tänu kõikidele, kes tegevustest osa võtsid.  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar