25 veebruar 2015

Külalisõpetajad Hollandist ja Eesti Rahvusvahelisest Koolist

Kolmapäeval, 25. veebruaril olid Merivälja Kooli terve koolipäeva töövarjudeks õpetajatele kolm õpetajat Adrienne Izaks, Alexandra Broussard ja Jeantine Geleynse Hollandi koolidest ja 3. klassi õpetaja Terje Äkke Eesti Rahvusvahelisest Koolist.

Hetkel on Eesti erinevaid koole külastamas ligi 40 õpetajat ja õpetajakoolituse õppejõudu Hollandist.  Nad on terve nädala Eestis rahvusvahelise täiendõppe kursuse Education for Future raames.  Selle kohta saab rohkem lugeda siit.  Aprillis külastavad Eesti õpetajad Hollandi koole.

Meie koolis osales eelmisel aastal antud kursusel õppealajuhataja Maiu Plumer ja sellel aastal osaleb õpetaja Kerttu Mölder.

Külalised kirjutasid kooli külalisteraamatusse järgmist:

 Suur tänu külalislahke vastuvõtu eest! Teie kool on armas, soe ja huvitav.
(Terje Äkke, Eesti Rahvusvahelise Kooli õpetaja)

 Tänan ilusa päeva eest. Kerttu, olid suurpärane giid. Suurepärane laulmine, õnnelikud õpilased, sõbralik ja muljetavaldav kool. Tänan!
(Adrienne Izaks, Hollandi keele õpetaja, Amsterdam International Community School)

Tänan, et näitasite oma inspireerivat kooli! Mulle avaldas muljet viisakus, andekad ja innukad õpilased. Vanemad, kes tahavad, et nende laps oleks valmis tulevikuks, peaksid tulema siia!
(Alexandra Broussard, õpetaja Amsterdami keskkoolides)

Tänan avatuse eest! Me nägime palju kaasatud õpilasi, inspireerivaid õpetajaid, laste usaldamist, toredaid tunde. Mulle meeldis ka muusikatund! Tänan!
(Jeantine Geleynse, õpetajakoolituse õppejõud Hollandist)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar